Peraturan & Pematuhan

Pasaran Lingkaran

Pasaran Lingkaran

Circle Markets adalah nama perdagangan bagi sekumpulan syarikat yang menyediakan perkhidmatan berkaitan forex kepada pelanggan di seluruh dunia.

Circle Markets VU Limited adalah bahagian Runcit kami yang merupakan syarikat Vanuatu yang dilesenkan untuk menjalankan perniagaan berurusan dalam sekuriti.

Circle Markets Ltd adalah bahagian pemborong kami, Circle Markets Ltd adalah sebuah syarikat New Zealand yang merupakan Penyedia Perkhidmatan Kewangan Berdaftar.

Kedua-dua syarikat menegakkan piawaian pengawalseliaan yang ketat, semua dana klien dipegang dalam amanah dalam akaun bank yang dipisahkan, semua akaun perdagangan di bawah kedua-dua syarikat adalah akaun ECN yang benar tanpa mengambil risiko oleh kami dalam perdagangan pelanggan, ini membantu untuk memberikan keselamatan pelanggan kami dari pasaran besar Pergerakan dilihat pada tahun 2015 yang menyebabkan beberapa broker ditutup, mempunyai semua dana klien yang diasingkan dari dana syarikat dan tidak mengambil risiko pada perdagangan pelanggan adalah kunci kepada dasar kami dalam menyediakan pelanggan dengan tempat perdagangan jangka panjang yang selamat.

Circle Markets ltd - Perkhidmatan borong New Zealand tidak lama lagi akan tersedia di laman web baru, pautan ke laman web baru ini akan dipaparkan di sini.

Pasar Circle VU Limited

Circle Markets VU Limited didaftarkan dan dilesenkan di Vanuatu, (nombor syarikat: 40389). Pasar Circle VU Limited dilesenkan untuk menjalankan perniagaan berurusan dalam sekuriti oleh VFSC, nombor lesen: 40389.

Circle Markets Limited New Zealand

Circle Markets Limited, berdaftar di New Zealand, daftar nombor: 2164379.

Circle Markets Limited adalah Penyedia Perkhidmatan Kewangan Berdaftar, nombor pendaftaran: FSP460986.

Pelaksanaan 'No dealing desk'

Semua akaun tidak mempunyai pelaksanaan 'no dealing dealing' yang meletakkan anda secara langsung dengan Rangkaian Komunikasi Elektronik (ECN) kami. Ini menjamin bahawa anda menikmati harga terbaik, slippage minimum, dan pelaksanaan kelajuan kilat untuk dagangan anda. Dengan menghapuskan sebarang konflik kepentingan dari akhirnya, anda mempunyai kawalan mutlak untuk perdagangan anda.

Kecairan yang mendalam

Melalui Sistem Buletin sistem pengagregatan yang canggih, kami mencapai kecairan yang mendalam untuk peniaga dengan menyatukan pelbagai kecairan, membolehkan harga yang paling kompetitif dengan penyebaran yang paling ketat.

Kestabilan Pelaksanaan

Satu lagi mekanisme pembangunan Circle Markets adalah keupayaan untuk bertukar secara automatik antara sumber kecairan untuk mencapai keadaan dagangan terbaik untuk pelanggan kami. Ini bermakna pelanggan akan mendapat manfaat daripada eksekusi perdagangan yang konsisten dan boleh dipercayai dengan suapan harga yang tidak terganggu serta akses tetap kepada tawaran terbaik dan meminta harga yang ada.

Pelaksanaan Cepat

Peniaga-peniaga Circle Markets boleh meletakkan sehingga 4,500 dagangan sesaat untuk menyambung silang dengan FIX API, di Circle Markets, kami melakukan segala yang kami dapat untuk memastikan peniaga kami mendapat syarat terbaik untuk perdagangan berkelajuan tinggi. Pelayan perdagangan kami terletak di pusat data LD4 London dengan penyedia kecairan kami bersambung di pusat data yang sama yang kami dapat, oleh itu, menawarkan pelanggan kami keadaan perdagangan yang unggul.

Spreads and Conditions

Penyebaran utama industri kami serendah -0.1 pips pada akaun dagangan RAW ECN kami, sebut harga kami sangat tepat. Untuk kemudahan anda, kami menawarkan pelbagai pilihan untuk membuat deposit atau pengeluaran.

Sokongan Perdagangan Volume Tinggi

Setiap sumber kecairan mempunyai sejumlah pesanan tertentu yang boleh diisi dengan harga tertentu. Pengagregatan kami membolehkan proses memasukkan pesanan yang diperkemas dengan secara automatik menggantikan sumber kecairan yang dibelanjakan dengan harga terbaik seterusnya yang ditawarkan oleh aliran kecairan yang lain, dengan itu membolehkan peniaga-peniaga Circle Markets mengisi jumlah yang lebih tinggi dengan lebih sedikit slippage.